Sistemi CRM për biznesin e makinave me qira

Car Sharing System
Auto leasing software
Car Rental Software

Makina me qira

Merrni kontrollin e biznesit tuaj të
marrjes me qira të makinave

Qira

Automatizoni performancën
kompanisë suaj të qiradhënies

Bashkëndarja e makinave

Optimizoni performancën
të kompanisë suaj të ndarjes së makinave

Stars
Bazuar në qindra komente në
Capterra
G2
Software Advice

Sistemi
Re kompjuterike CRM

Sistemi Re kompjuterike CRM për të gjitha llojet e biznesit të makinave me qira

Menaxheri i detyrave

Planifikues i përmirësuar për funksionimin efikas të kompanisë suaj

Sistemi i
VOS

Kontroll i plotë i automjetit me Telematikë

Raportimi i menaxhimit

Raportimi i detajuar dhe menaxhimi i dokumenteve në një vend

Softuer për marrjen me qira të makinave

Drejtoni biznesin tuaj të marrjes me qira të makinave në mënyrë sa më efikase të jetë e mundur. Optimizoni kohën tuaj dhe rrisni të ardhurat e kompanisë suaj me RentSyst. Provoni versionin demo për të vlerësuar të gjitha përfitimet e softuerit tonë tani.
Provoni

Mundësi të reja me RentSyst

Përparësitë e RentSyst

сar rental booking software
Softuer për marrjen me qira të makinave

Softueri ynë i marrjes me qira të makinave ju lejon të kontrolloni plotësisht të gjithë procesin, të monitoroni ngarkimin e çdo makine dhe të ofroni shërbimin më të mirë për klientët tuaj. Me RentSyst, ju mund të menaxhoni rezervimet për çdo automjet direkt nga smartphone juaj. Nëse nuk jeni të sigurt nëse ky sistem i marrjes me qira të makinave është i duhuri për ju, ju lutemi të provoni versionin demo.

car rental management software
Softuer për menaxhimin e makinave me qira

Softueri i menaxhimit të makinave me qira i bazuar në renë kompjuterike hap mundësi të reja për kompaninë tuaj. Me të, ju mund të kontrolloni biznesin tuaj të makinave me qira, të planifikoni punën, të thjeshtoni operacionet rutinë dhe të merrni raporte të detajuara. Instaloni sistemin CRM dhe merrni të gjithë funksionalitetin në një vend për menaxhimin e automjeteve me qira. Menaxhimi i rezervimeve tuaja nuk ka qenë kurrë më i lehtë.

car business software
Softuer autobiznesi

Ne dëgjojmë dëshirat tuaja dhe po përmirësojmë vazhdimisht zgjidhjen tonë re kompjuterike për biznesin e automjeteve. Deri më sot, RentSyst përmban të gjithë funksionalitetin e nevojshëm, në mënyrë që të mund të menaxhoni me sukses ndarjen e makinave, makinave private, makinave me qira dhe taksitë.

Vlerësime
Lexoni më shumë komente rreth sistemit tonë në burime të besuara
Capterra
RentSyst është një zyrë xhepi funksionale për biznesin e makinave me qira. Softuer cloud i aksesueshëm nga çdo pajisje dhe nga kudo në botë.